Robotter

Hos Corenco Automation ApS tilbyder vi en bred vifte af robotløsninger til industriel produktion. Robotløsninger kan være en rigtig god investering i industriel produktion, fordi det fremmer og optimerer enkelte processer. Vores team af dygtige, kompetente og professionelle medarbejdere har en stor viden og erfaring at trække på, når det kommer til udvikling og integrering af robotløsninger til industriel produktion. Derfor er du sikret gode og innovative løsninger, der holder, og som på sigt vil være en rigtig god investering for din virksomhed, da der er mange penge at spare, når man anvender robotter i sin produktion.

De øgede krav til industriel produktion gør, at vores team af medarbejdere hele tiden sørger for at dygtiggøre sig og holde sig opdateret på ny teknologi, så vi dermed konstant er opmærksomme på at tilbyde vores kunder de bedste, nyeste og mest fleksible robotløsninger, hvad enten der er tale om store eller små robotter.

I tæt samarbejde skaber vi nogle løsninger, der passer til netop din opgave, og hele tiden lever op til de øgede krav til konkurrence og kvalitet.

Robotter forenkler og optimerer dele af produktionen, som vil lette arbejdsbyrden, og give slutbrugeren mulighed for at varetage andre vigtige og essentielle opgaver. Samtidig er det essentielt i vores udvikling af robotløsninger, at vi skaber et produkt, der er målrettet kundens ønsker og behov, som altid virker, og som skal være enkle og nemme at betjene.

Hvis du har en idé til en opgave, som du ønsker varetaget af robotter, men endnu ikke ved, hvordan, det i praksis skal fungere, eller om det overhovedet kan lade sig gøre, vil vi meget gerne være behjælpelige med videreudviklingen af idéen og integreringen af denne, da vi på den måde har bedre muligheder for at specieldesigne en robotløsning, der er målrettet netop din opgave som oftest også vil indeholde PLC, servo, HMI og vision.