Firmaprofil

Corenco Automation ApS er en automationsvirksomhed, der er beliggende i Odense, hvor vi har eget værksted på 400m2. Vi brænder for at udvikle og levere automationsløsninger med et højt niveau af kvalitet og service til vores kunder. Vi leverer altid gennemtænkte og fleksible løsninger inden for CTS, bygningsautomation, maskinautomatik samt specialbyggede maskiner med robot- og servoløsninger. På værkstedet udvikler vi selv vores egne fabrikerede styretavler, og uanset, hvordan opgaven lyder, gør vi altid alt for at imødekomme vores kunders ønsker og behov.

Vi har eksisteret siden 2016, og vores virksomhed består i dag af dygtige og kompetente medarbejdere, som engagerer sig i virksomheden og dens kunder. Vi oplever en stadigt større interesse i løsninger, hvor kvaliteten og kreativiteten spiller en stor rolle. Hvad enten det er ventilationsopgaver eller fuld automatiserede robotløsninger, er der behov for en innovativ tankegang, og her kan vi helt sikkert bidrage med fleksible og nytænkende løsninger til din virksomhed.

Vores programmører og teknikere anvender PC Schematic til udvikling af dokumentation, samt CoDeSys i alle dets udformninger til udvikling af vores softwareløsninger. Vi er normalt aldrig bange for at udvikle systemer i andet end vores foretrukne udstyr. Lyder opgaven på, at vi skal benytte andre fabrikanter, end de anviste på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at ringe til os og få en uforpligtende snak, så finder vi en løsning, som vi kan stå inde for, og som du bliver tilfreds med.

En samarbejdspartner med fokus på dine ønsker og behov

Når du vælger os som leverandør, vil vi også gerne være din nye samarbejds- og sparringspartner. Vi plejer at sige, at vi deltager på dit hold, som endnu en medarbejder, der nok skal gøre sit for at fremme din virksomhed – den eneste forskel er, at vi blot møder op i andet arbejdstøj. På den måde sikrer vi os, at din virksomhed får de bedste forudsætninger for super kvalitet og et højt serviceniveau.