Brand og røgventilation

Hos Corenco Automation ApS tilbyder vi en bred vifte af automationsløsninger til industriel produktion. Automationsløsninger kan være en rigtig god investering i industriel produktion, fordi det fremmer og optimerer enkelte processer. Vores team af dygtige, kompetente og professionelle medarbejdere har en stor viden og erfaring at trække på, når det kommer til automationsløsninger til industri. Derfor er du sikret gode og innovative løsninger, der holder, og som på sigt vil være en rigtig god investering for slutbrugeren.

Vores medarbejdere har alle en stor erfaring og viden inden for automation og komplekse systemer som PLC, HMI, Scada, servo, vision og robot, men de øgede krav til industriel produktion gør, at vores team af medarbejdere også hele tiden sørger for at dygtiggøre sig og holde sig opdateret på ny teknologi. På den måde er vi konstant opmærksomme på at tilbyde vores kunder de bedste, nyeste og mest fleksible løsninger til netop deres virksomhed.

Med automatiserede løsninger i din industrivirksomhed, vil du hurtigt opleve, at arbejdsbyrden vil blive lettere, da dele af produktionen ikke længere skal varetages af medarbejdere, men i stedet kan varetages af forskellige automationsløsninger, der er målrettet din produktion og dine behov. Samtidig er det vigtigt for os, at de løsninger, vi fremstiller, skal være enkle og nemme at betjene, så slutbrugeren får mere tid til andre vigtige og essentielle opgaver i virksomheden.

Hvis du har en idé til en automatikløsning i din virksomhed, men endnu ikke ved, hvordan, det i praksis skal fungere, eller om det overhovedet kan lade sig gøre, vil vi meget gerne være behjælpelige med videreudviklingen af ideen og integreringen af denne, da vi på den måde har bedre muligheder for at specieldesigne et produkt med en høj grad af automatisering, der er målrettet netop din virksomhed og dine behov.

Hos Corenco Automation ApS benytter vi udelukkende anerkendte og kvalitetsbevidste samarbejdspartnere, som gør, at vi med ro i sindet kan tilbyde garanti på alle vores løsninger. Til industriløsninger benytter vi Beckhoff’s automations system. Beckhoff har et komplet og meget stort sortiment med produkter af høj kvalitet.